De Drommedaar verrast met uitbreiding lunchkaart en Sunday Roast

Aangeboden door: Restaurant 'De Drommedaar'

Een goede waard heeft een uitstekend oor voor de wens van zijn gasten. Eigenaar Wouter van Liere van het Emmer restaurant De Drommedaar leeft die regel tot in het uiterste na.

Sinds de opening van het etablissement in december vorig jaar weten de mensen de weg inmiddels goed te vinden naar deze gastronomische topper. “In mijn rol als gastheer spreek ik veel met onze gasten. Af en toe valt er ook een uitstekende suggestie die wij graag overnemen.” Vandaar dat het restaurant een aantal veranderingen doorvoert.

Zo vervalt het onderscheid tussen het brasseriedeel die vooral bedoeld is voor lunches en het restaurantdeel waar gasten hun diners genieten. “Dit werkte verwarrend. Het staat iedereen vrij om te zitten waar hij of zij wil en te eten wat hij of zij wil.” Van twee aparte menukaarten gaat De Drommedaar over op een kaart waar vanaf nu alles op staat en bovendien sterk wordt uitgebreid met meer lunchgerechten. “Naast de klassieke brasseriegerechten, breiden wij vanwege de vele verzoeken uit met meer eiergerechten, lunchbroodjes en soepjes.” Fijnproevers kunnen zich laten verrassen door het vijfgangenkeuzemenu, waarvan de samenstelling elke twee weken wisselt.

Een culinaire must die geen enkele familie of gezelschap dit jaar mag overslaan, is de Sunday Roast, een uit Engeland overgewaaid fenomeen. “Elke zondag van 13.00 uur tot en 20.00 uur serveren wij een driegangenmenu voor nog geen drie tientjes met vooraf een proeverij van kleine gerechtjes, als hoofdgerecht een mals stuk rosé gebraden vlees, lekkere frietjes en een frisse salade. En tot slot nog een toetje toe.”

De borrelaars kunnen elke tweede vrijdag terecht voor de Wine & Bites. Voor 50 euro serveert De Drommedaar een heerlijke schaal met hapjes en twee flessen wijn uit hun exclusieve, uit 120 topmerken bestaande collectie.

“Kom dus langs en vier onze vernieuwde kaart en arrangementen met ons mee!”

Restaurant de Drommedaar
Hoofdstraat 16A, Emmen
telefoon 0591-572888
kijk voor informatie op;