Tennistoernooi Rackem Open start inschrijving

Klazienaveen - De inschrijving voor de tiende editie van het officiële KNLTB Rackem Open tennistoernooi van tennisclub Rackem uit Klazienaveen is geopend.

Vorig jaar deden er 135 spelers van diverse verenigingen mee aan het toernooi. Dit jaar vindt het toernooi plaats van vrijdag 5 tot en met 14 juli op het tennispark van Rackem aan de Planeet in Klazienaveen.

Deelnemers kunnen zich tot maandag 1 juli inschrijven op www.toernooi.nl voor de categorieën 4 tot en met 8. De minimale leeftijd is 17 jaar en voor de heren dubbel 8 is dit 35 jaar. De organisatie verwacht net als de vorige edities weer veel inschrijvingen.

Zuidoosthoek Cup

Ook dit jaar maken de deelnemers van dit toernooi weer kans op de Zuidoosthoek Cup, een initiatief van TC Bargeres, LTV Vesna, CTC Coevorden en Rackem.

Op de toernooien Rackem Open, CT City Ineriors Open, Automobielhuys Misker Vesna Open en het Bij Maarten Open kan met punten verzamelen voor deze Cup. Deze Cup gaat naar de deelnemer die bij deze vier toernooien de meeste punten bij elkaar weet te tennissen. Bij deze editie verwacht de organisatie ook weer spelers vanuit Duitsland te mogen verwelkomen, wat het toernooi een beetje een internationaal karakter geeft.

Tijdens het toernooi is het tenniscomplex van tennisclub Rackem ook voor het publiek geopend.