Sc Angelslo gaat in slotfase onderuit tegen CSVC

Coevorden - Sc Angelslo heeft zaterdag het thuisduel tegen CSVC niet winnend kunnen afsluiten. In de laatste minuten van de wedstrijd trok het elftal uit Coevorden aan het langste eind: 1-2.

De eerste helft van de wedstrijd is het aftasten en beide ploegen spelen rustig rond. Pas in de 24e minuut is de eerste kans voor CSVC, maar de bal wordt van de doellijn gehaald door Ricardo Gelijk. CSVC is op dat moment beter, maar sc Angelslo staat prima achterin. Sc Angelslo krijgt in de 35e minuut een grote kans, maar Sander Nijstad schiet tegen keeper Rogier Assen aan.

Na de thee gaan beide ploegen op zoek naar de overwinning en is het tempo hoger met beter voetbal. In de 50e minuut is het Sc Angelslo die op 1-0 komt als Nils Tuijn hard diagonaal binnen schiet. CSVC is even aangeslagen, maar vijf minuten later is het al weer gelijk als Justin Regtop de bal binnenschiet door een foutje achterin. Sc Angelslo knokt tegen een beter CSVC die maar weinig mogelijkheden krijgt.

Het laatste half uur herpakt SC Angelslo en gaat ook weer beter spelen en krijgt ook kansen, maar weet niet te scoren. CSVC gaat nu ook lange ballen spelen en krijgt ook kansen om te scoren. Sc Angelslo houd stand tot in de slotfase maar in de 89e minuut is het toch CSVC die de overwinning in de wacht sleept als Ruben Meijer doelman Brands kansloos laat en de 1-2 binnentikt.

Volgende week speelt sc Angelslo tegen Borger.