Suelmann in Emmen is nu ook actief als makelaar

Emmen - Hypotheek- en assurantiekantoor Suelmann in Emmen heeft een makelaardij-afdeling geopend. Iedereen die zijn huis wil verkopen of hulp nodig heeft bij het kopen van een andere woning kan daarvoor nu ook terecht bij Suelmann Makelaardij.

Volgens Johan Steenge van Suelmann moet de makelaardij dezelfde goede kwaliteit bieden die de klanten al gewend zijn. Het bedrijf is daarom aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

,,Een NVM-makelaar geeft toch een aantal zekerheden op het gebied van deskundigheid en betrouwbaarheid. Een woning kopen of verkopen doe je immers niet zomaar”, vertelt Steenge. “We zijn er trots op dat we het NVM-logo mogen voeren en dat we ons woningaanbod als NVM-makelaar op Funda kunnen plaatsen.”

Arend-Jan van Faassen

De kracht van een bedrijf wordt volgens Steenge bepaald door de mensen die er werken. ,,We zijn blij met de komst van makelaar Arend-Jan van Faassen. Arend-Jan is een ervaren en gedreven makelaar met heel veel kennis van de woningmarkt in onze regio.”

Ook Van Faassen denkt dat hij goed past binnen het Suelmann-team. ,,Ik wil altijd het maximale resultaat halen voor mijn klanten. Op een eerlijke en duidelijke manier. Dat past perfect bij een kantoor zoals Suelmann”, aldus de makelaar.

Johan Steenge verwacht veel van de uitbreiding van het dienstenpakket. ,,Onze klanten konden al bij ons terecht voor hun bankzaken, verzekeringen en hypotheken. Ons team bestaat uit meerdere specialisten. Van hypotheken naar makelaardij is voor ons een logische stap. Zo kunnen we nog meer voor onze klanten regelen”, vertelt Steenge. ,,Nog meer gemak onder één dak.”

Suelmann Makelaardij is gevestigd aan de Trekweg 7 in Emmen. Telefoon 0591-620097.