Bosma Bedden Emmen geeft flinke kortingen

Emmen - De showroom van Bosma Bedden Emmen wordt gerestyled. Om de klant voortdurend te verrassen gaat de beddenzaak aan de Nijbracht aan de slag om de showroom in perfecte staat te houden. Daarom gaat alles in de showroom de deur uit tot wel 50 procent korting.

Klanten die momenteel de winkel bezoeken doen er verstandig aan hun slag te slaan. ,,Dat betekent dat er veel voordeel is te behalen. Fikse korting op showroommodellen, niets uitgezonderd. Dat is natuurlijk een buitenkans. We starten met de verbouwing. Ondanks de hectiek kunt u nog steeds komen ‘proefliggen’, hebben we alle tijd voor u en krijgt u nog steeds het beste advies en de lekkerste koffie”, lacht Gerrie Bosma.

,,Wij willen onze klanten van dienst kunnen zijn in een omgeving die past bij het moderne slapen. En dus gaan we werken met trendy kleuren en perfecte styling. Wij verkopen op het gebied van bedden alleen maar topmerken. Alles wat nu tegen de laagste prijzen de deur uitgaat is zonder meer het beste wat wij te bieden hebben. Wij verkopen boxsprings, slaapkamers, kussens, seniorenbedden, matrassen, overtrekken, bodems, dekbedden en hoog/laag bedden. En alles is snel leverbaar!”

Bosma: ,,Na de verbouwing presenteren we onder andere de collectie van Hypnos, een Engels kwaliteitsproduct. Ook nieuw: de natuurlatex- matrassen en boxsprings van Rivièra Slaapcomfort, die hoogwaardige slaapsystemen maakt. Zo introduceren we mooie nieuwe merken die echt een aanvulling zijn op ons assortiment.

Meer informatie, telefoon 0591-648328.