Morgana Emmen heeft nieuwe innovatieve collectie matrassen

Emmen - Al meer dan 450.000 mensen beleefden de innovatieve slaaptest van Morgana: een digitale meting waarbij je persoonlijke slaapprofiel wordt vastgesteld.

Op basis van de resultaten wordt een perfect passend slaapsysteem geadviseerd dat precies is afgestemd op jouw lichaamsprofiel en slaapvoorkeuren. Nu ook met een compleet nieuwe matrassencollectie die zich nog meer afstemt op jouw lichaam.

De samenstelling van je bed begint bij de bodem. Deze kan volledig worden ingesteld naar je eigen lichaamsprofiel.

De drukpunten van het lichaam, waaronder heupen en schouders, hebben meer ruimte nodig om te kunnen ontspannen, terwijl de taille meer ondersteuning kan gebruiken. Op die manier liggen je ruggenwervels in een rechte lijn en kan je lichaam optimaal ontspannen en herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Sinds kort heeft Morgana Emmen een nieuwe collectie matrassen die perfect op deze bodems aansluit. Een matras betekent nu méér dan alleen comfort. In de nieuwe Ergosleep collectie beschikken alle matrassen over een profilering die aansluit bij je lichaam. Om ruimte te maken voor de nieuwe collectie zijn er nu nog Ergosleep showroommatrassen verkrijgbaar met 60 procent korting.

Website: www.morgana.nl