Lalkens Podotherapie zet de deuren open

Sleen - Na een flinke verbouwing voldoet de praktijk van Lalkens Podotherapie in Sleen volledig aan alle moderne maatstaven. ,,Wie benieuwd is naar het eindresultaat kan een kijkje komen nemen op vrijdag 26 april”, aldus podotherapeut Ewoud Lalkens.

Lalkens Podotherapie bestaat al sinds 2010, als praktijk binnen Lalkens Fysiotherapie. In de gezondheidscentra in Oosterhesselen en Zweeloo wordt ook wekelijks spreekuur gehouden. Afgelopen zomer is in de hoofdlocatie in Sleen een op zichzelf staande praktijk gerealiseerd. Het resultaat is een van de modernste praktijken voor podotherapie in Nederland.

Lalkens: ,,Er is veel geïnvesteerd in gemak voor de patiënt. Zo zijn de deuren aan de huidige eisen aangepast om zo rollator- en rolstoelvriendelijker te zijn en is er vloerverwarming aangelegd – prettig voor de patiënten, die altijd op blote voeten lopen.”

,,Nieuw is een speciale hightech loopruimte, met videoanalyse en drukmeetapparatuur in de vloer geïntegreerd” zegt Lalkens. ,,De 3D-voetscanner die al gebruikt werd is mooi en patiëntvriendelijk weggewerkt. De voet- en enkelechografie is ook gebleven. In 2010 waren wij al voorloper in het gebruik daarvan.” Lalkens Podotherapie is ook voorloper in het leveren van Fits. Dit zijn maatslippers waarin een steunzool verwerkt is.

Belangstellenden zijn op vrijdag 26 april tussen 16.00 en 18.00 uur welkom in de praktijk aan de Boelkenweg 4 in Sleen.