Decokay Sanders in Emmen komt uit de verf

Emmen - De familie Heine uit Klazienaveen heeft begin dit jaar de schilderswinkel van de familie Sanders in Emmen overgenomen.

Heine runt ook Decokay Klazienaveen en Woonsfeer Heine. Inmiddels is de winkel van Sanders omgebouwd naar de Decokay formule. Vorige maand heeft de winkel zijn deuren weer geopend.

De al aanzienlijk ruime verf- en behangafdeling is aangevuld met grotere merken zoals Sigma, Flexa Pure en nog meer soorten Sikkens verf. Uiteraard is ook het huismerk van Sanders latex en verven verkrijgbaar.

De behangafdeling heeft eveneens een upgrading ondergaan. Hier kan de klant terecht voor bijna alle soorten behang zoals Arte, Hooked on Walls, Eiffinger, maar ook voor wandbekleding met hout of leder.

De afdeling vloeren en gordijnen heeft een totale metamorfose ondergaan. In een gezellige sfeer kan de klant er terecht voor bijna alle type vloeren, raamdecoratie en zonwering.

Maurice Heine: ,,Een visgraat-PVC vloer of een mooi zacht tapijt? Decokay Sanders biedt het allemaal, Ook voor raambekleding kun je bij ons terecht. Of je nu voor een mooi vallende inbetween gaat of voor een duette, je bent bij Decokay in vertrouwde handen.” Heine zegt erg tevreden te zijn over de vele positieve reacties van de klanten.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen vakmensen. In het kader van het vijfjarig bestaan van Decokay Klazienaveen kan de klant profiteren van diverse aanbiedingen die volgende week in deze krant verschijnen. Deze gelden vanzelfsprekend ook voor Decokay Sanders in Emmen.