Extra muziekpodium met Nielson en Diggy Dex op Hello Festival

Emmen – Het Hello Festival in Emmen presenteert met de ‘Hangover’ een extra vierde podium voor het festival. De ‘Hangover’ wordt ‘the place to be’ voor feestbeesten, boogie aapjes, disco tijgers, en naar adem happende happy hardcore hakkûhbars.

Met De Tante Joke Karaoke Band, Diggy Dex en Nielson staan er drie Nederlandse top acts geprogrammeerd in de ‘Hangover’.

Urban Vibes’, ‘Greatest Song(festival) hits', ‘Dance’ ‘Neue Deutsche Welle’,‘Ibiza Lounge’,'Hello Hollandse Hits’, Foute Club, ‘Happy Hardcore’ en ‘Retropop Classics’. De 'Hangover' is op de zaterdag en zondag een oceaan van muziekstromen.

Hangover zaterdag: Tante Joke Karaoke Band ‘Jij zingt, wij spelen!’

Op zaterdag is er een hoofdrol weggelegd voor de Tante Joke Karaoke Band. Kom maar door met je wie kan het hardste meeblèhren, dans- en sjansplaten. De Tante Joke Karaoke Band en DJ’s zorgen voor een knotsgekke avond. Hits van voor je geboorte tot nu, vraag jouw favoriete nummer aan en jij bent voor 5 minuten even de leadzanger(es) van jouw eigen band. Jij zingt, wij spelen!  Een avond vol plezier met de Tante Joke Karaoke Band, DJ’s en bier.

Hangover zondag: Nielson en Diggy Dex

Op zondag pakt de 'Hangover' uit met Diggy Dex en Nielson. Diggy Dex komt met zijn eigen live band naar Hello. De rapper/producent/liedjesmaker is niet bang om buiten de lijntjes te kleuren en dat leverde veel succesvolle samenwerkingen op – denk aan de grote hits Slaap Lekker (Fantastig Toch) met Eva de Roovere en Treur Niet (Ode Aan Het Leven) met JW Roy.

De carrière van Nielson kende een vliegende start met zijn energieke en opgewekte Nederlandstalige gitaarliedjes. Voor zijn nieuwe album heeft de 'Beauty & de Brains' zanger afscheid genomen van zijn gitaar. Zijn nieuwe sound is rauwer en puurder, met elektronische en volwassen liedjes van internationale allure. Met het nummer ‘IJskoud’ scoorde hij eind 2018 zijn eerste nummer 1 hit Zijn nieuwe album 'Diamant' is kleurrijk en veelzijdig.

Hello festival is op 8 en 9 juni bij in Emmen. Overnachten doe je op de camping direct gelegen naast het festivalterrein. Kaarten en info via hellofestival.nl

Programma

Zaterdag 8 juni: Lenny Kravitz, Daniël Lohues, Milow, BLØF, Gavin James, Kraantje Pappie, Navarone, De Wolff, VandenBerg’s Moonkings, Joris Linssen & Caramba, Razz, Tante Joke Karaoke Band en Anemone.

Zondag 9 juni: Keane, Little Steven and the Disciples of Soul, Paul Carrack, Lil Kleine Live Show, Golden Earring, Miss Montreal, Midge Ure, Wulf, Nielson, Van Dik Hout, The Kik speelt Boudewijn de Groot met Orkest, Diggy Dex, Daredevils, Fleetwood Mac tribute ‘Rumours’ en The Bowie Collective.