Volop kleur tijdens Gulle Groen bij Haverkort Interieurs

Steenwijksmoer - Meubels en mode zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat komt duidelijk naar voren tijdens de woonmanifestatie Gulle Groen van Haverkort Interieurs en Montèl Coevorden in Steenwijksmoer.

Van 18 tot en met 28 april staat Haverkort bol van de nieuwste trends op het gebied van meubels. Het voorjaar viert hoogtij met nieuwe kleuren en trends. Montèl toont onder andere vijftien specials van een fauteuil uit de unieke, nieuwe collectie.

Bijzonder is dat ontwerper Bram Nijman opnieuw kans heeft gezien een bijzondere en betaalbare collectie te presenteren. Hoe kleuren en bijzondere combinaties in het interieur een hoofdrol spelen, is te zien in de showrooms. De binnenhuisadviseurs van Haverkort Interieurs zorgen voor een passend aantrekkelijk geheel.

„Kleur en mode van de vloeren en wanden”, vertelt binnenhuisadviseur Gerry Ameln, „zijn een toegevoegde waarde aan de meubelcollectie. Als bezoekers van Haverkort meubels aanschaffen, kunnen wij hen voorzien van kleuradviezen voor de vloeren en wanden Dat kan ook bij de mensen thuis als de meubels er eenmaal staan. Vervolgens kan Koos Mooiweer van Mooiweer Styling & Decoratie de puntjes op de i zetten wat betreft de styling.”

Geisha

Bovendien is er samenwerking met Kamst Mode, onder andere gevestigd in Coevorden, om te tonen wat meubels en mode met elkaar gemeen hebben. In de modezaak staan regelmatig meubels en Kamst Mode verleent medewerking aan speciale acties bij Haverkort. Vanessa Kamst zorgde voor passende kleding voor Karin Kruijswijk, die werkzaam is bij Haverkort.

,,Het gaat om een outfit van Geisha. De combinatie met dierenprint oogt als een jumpsuit, maar bestaat uit een broek en een top. De broek heeft wijde pijpen, want die keren terug in het modebeeld’, aldus Vanessa Kamst. Natuurlijk is er tijdens Gulle Groen ruimschoots aandacht voor de bestaande collecties. Vele bekende meubelmerken presenteren hun noviteiten in voorjaarssfeer en er zijn allerlei aanbiedingen.