Koningsfeesten Emmen pakt uit met Yes-R, Chivv en La Fuente

Emmen – Café de Zwetser organiseert ook dit jaar weer een tweedaags festival rondom Koningsdag: Koningsfeesten Emmen tijdens de nacht van 26 april en koningsdag 27 april in het centrum van Emmen.

Op vrijdag gaat het festival om 17:00 van start en kunnen de festivalgangers tot 01:00 doorfeesten met onder andere Tony Junior. Daarnaast zullen hoofdacts Chivv en Caza het programma aanvullen. De dag erna gaat het programma om 14:00 verder met wederom meerdere DJ’s, live acts en het Zwetser Feestteam die met een variërend programma de gehele dag voor vertier zullen zorgen. Op Koningsdag staan onder andere Yes-R, La Fuente en Beats by Esko als hoofdacts op het podium om samen het publiek voor een fantastisch feestje in oranje sferen te zorgen.

Door de vele verschillende DJ’s en live artiesten zal het festival voor een breed publiek aantrekkelijk zijn en is het geschikt voor alle leeftijden.  Daarnaast is het festivalterrein beide dagen gratis toegankelijk.

Het festival beschikt dit jaar over een bijna 30 meter breed podium, voorzien van de beste licht- en geluidstechnieken. Waaronder twee grote LED schermen die het feest nog een extra boost zullen geven.