Vrachtwagenchauffeur worden? Kom naar inloopavond Direct Chauffeurs

Nieuw-Amsterdam - Uitzendbureau Direct Chauffeurs houdt op donderdag 18 april een open inloopavond. De avond is bedoeld voor alle (toekomstige) chauffeurs in Noord Nederland.

Robert Torenbosch van Direct Chauffeurs: ,,Er liggen veel kansen voor mensen die geïnteresseerd zijn in het chauffeursvak. We bieden chauffeurs de mogelijkheid om een andere wending te geven aan hun carrière. Wie overweegt om chauffeur te worden, kunnen we de mogelijkheden qua opleiding laten zien. En verder is de open inloopavond een gelegenheid om kennis te maken met de mensen achter Direct Chauffeurs. Iedereen is van harte welkom.”

Ruim baan

Direct Chauffeurs biedt ruim baan voor alle chauffeurs, ongeacht hun specialisme of kwalificatie. ,,Wij hebben een grote diversiteit aan opdrachtgevers van nationaal tot internationaal, van stukgoed tot bulk, van koeltransport tot tanktransport en van complete lading tot fijnmazige distributie. Onze kracht is om de opdrachtgever te vinden die bij een chauffeur past. We houden bij de selectie rekening met onder andere de bedrijfscultuur, specifieke wensen van opdrachtgevers, de vaardigheden en verantwoordelijkheden van medewerkers.”

Opleiding

Belangstellenden die denken met hun ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan de dienstverlening van Direct Chauffeurs kan langs komen of zich inschrijven. Wie nog geen rijbewijs C (E) heeft, maar wel de ambitie heeft om opgeleid te worden tot chauffeur, wordt ook uitgenodigd om contact op e nemen. ,,Wij investeren graag in enthousiaste chauffeurs van de toekomst”, zegt Torenbosch.

De inloopavond is van 18.00 tot 22.00 uur aan Vaart ZZ in Nieuw-Amsterdam.