SVV ’04 verliest nipt van WKE ’16

Schoonebeek - WKE '16 heeft zondag in Schoonebeek de wedstrijd tegen SVV '04 met 3-2 gewonnen.

WKE ’16 moest voor aanvang van de wedstrijd noodgedwongen Henk Bakker al wisselen voor Jozef Brink. Deze tegenvaller voor WKE was in het begin van de wedstrijd niet van invloed op het spel. Binnen 10 minuten stond WKE ’16 voor met 1-0: Harold Wolters kwam over de vleugel goed door en gaf een niet te missen kans aan Jochem Scholten.

Na een half uur spelen kwam er weer over de links een mooie voorzet die werd ingekopt door Ferdy Poelman, maar een knappe redding van keeper Wesseling voorkwam een doelpunt. Hierna kwam SVV ’04 beter in de wedstrijd en dit resulteerde voor de rust in een 2-1 voorsprong: Eerst zette Matthijs Landman goed voor en even later deed Rick Piek hetzelfde. Beide keren stond Bart Moes op de juiste plaats. Op slag van rust kwam een verdwaalde voorzet nog op de lat bij SVV ’04.

Strafschop

Na de rust ging het gelijk op, maar na tien minuten spelen was de keeper van SVV ’04 te laat met uitkomen en kopte Robin Maat de gelijkmaker. In de 66e minuut kwam WKE ’16 op een voorsprong door een diagonaal schot van Hinke Scholten. In de tegenaanval kreeg SVV ’04 een strafschop die echter door Bart Moes te slap werd ingeschoten en keeper Kok pakte de bal klemvast. In de slotfase ontstonden nog wat kleine kansjes over en weer, maar doelpunten vielen er niet meer.